Palæfløjen – Roskilde Kunstforening

Palæfløjen - Roskilde Kunstforening har til huse i Palæfløjen i Det Kongelige Palæ fra 1735 - også kendt som Det Gule Palæ.

Palæfløjen - Roskilde Kunstforening

Roskilde Kunstforening blev stiftet i 1940 og er dermed en af landets ældste kunstforeninger. Med over 700 medlemmer, er det også en af landets største kunstforeninger.

Palæfløjen - Roskilde Kunstforening står årligt for 7-8 udstillinger med anerkendte såvel som up-coming kunstnere. Der afholdes kunstneraftner, kulturforedrag og litterære søndagssaloner. Roskilde Kunstforening arrangere også udflugter til spændende kultursteder i hele Danmark, samt kunstrejser i Danmark såvel som udlandet for medlemmer af kunstforeningen.  Der har eksempelvis været arrangeret kunstrejser til Wien, Skt. Petersborg, New York og Madrid.

Palæfløjen – Roskilde Kunstforening har en skoletjeneste for indskolingsbørn, der kan komme gratis på besøg i forbindelse med udstillingerne i Palæfløjen. Kunstforeningen rækker også ud til børnefamilier med kunstarrangementer, eksempelvis i form at kunstkoncerter.

Besøg vores hjemmeside for nærmere information om aktuelle udstillinger, arrangementer og besøg. Skulle man have lyst til at blive medlem af kunstforeningen finder man ligeledes link til indmeldelse på hjemmesiden.